Kalender en uitslagen

Wedstrijdverslagen

VKL-Kessel-Lo

zaterdag 18 januari

De vorige keer was het 14-0 voor Kessel-Lo, nu verloren we met 3-5. Dat is al iets leuker...

Bij de rust stonden onze jongens zelfs 2-1 voor. In de 2de helft liep het echter iets minder vlot. Toch konden we met geheven hoofd het veld verlaten!

OHL-VKL

zaterdag 14 december

De 2de overwinning van het seizoen is een feit. Het was spannend, maar de mannekes zijn beloond voor hun inzet. Zo kunnen we met een goed gevoel de winterstop in!

Veltem-VKL

12 oktober 2013

Spelers: Ruben, Louis, Mattis, Sander, Robbe, Erik en Karsten.  Trainer: Lars.

De eerste spelfase was veelbelovend.  Linden brak al onmiddellijk door de Veltemse verdediging en kon tot voor de goal van de tegenstanders komen.  Een slordige afwerking maakte dat we niet al onmiddellijk op voorsprong stonden.  De twintig minuten die volgden konden we dergelijke doorbraken echter niet genoeg herhalen.  Veltem wèl en, in tegenstelling tot Linden, rondden ze die ook meestal af met een goal.  Niet dat onze keeper slecht werk leverde, wel integendeel.  Robbe pakte ook onbevreesd vele ballen, maar de tegenstander brak gewoon te vaak door de Lindense verdediging.  We gaan de rust in met veel-0.
De tweede helft werd een uitputtingsslag (niet alleen omdat die volgens onze klok 34 minuten duurde!).  Onze duveltjes bleven echter onversaagd en gemotiveerd voor elke bal vechten.  Enkel Louis kon één keertje de Veltemse verdediging èn doelman verschalken.  Veltem scoorde echter ook nog een 6-tal keer.  Uiteindelijk werd er afgefloten bij 12-1.  De penalty's gingen redelijk gelijk op maar de papa's zaten met hun hoofd en koude tenen al in de kantine zodat de exacte score ons voorbij is gegaan ;-)  Moe maar voldaan trokken we rond 13u opnieuw de Berg Af, richting Linden.

Reporter van dienst, Joeri!

VKL-Wezemaal

5 oktober 2013

Spelers: Ruben, Robbe, Ayman, Louis, Jeff en Lowie. Trainer: Lars.

Omwille van infogebrek (wordt aan gewerkt) was het om 14u nog onduidelijk of we met voldoende spelertjes aan de aftrap gingen staan. Gelukkig was er een nieuwe speler Ayman, kon Lowie van de U6 meedoen en kwamen Ruben en Robbe nog het team vervolledigen.
Net zoals op Betekom was de start veelbelovend, Ayman voelde zich meteen thuis in zijn nieuwe ploeg en opende de score. In tegenstelling tot vorige week verzwakten we niet en ging de eerste helft gelijk op: 3-3 bij de rust.
In de spannende tweede helft verdedigden Robbe, Jeff en Lowie met veel inzet op de gevaarlijke spits van Wezemaal. Ruben keepte vol overgave op de vaak harde schoten. Ayman en Louis wisselden de doelpunten af om met een tussenstand van 6-6 de slotminuten aan te vangen. Louis bleef echter hun verdediging op een hoopje dribbelen. Door onze volharding en ijzersterke conditie konden we onze eerste overwinning van het seizoen vieren: 8-6 !
Knap gedaan mannen! Nu nog meer werken aan ons positiespel (vliegtuigje: neus, vleugels en staart). Ook moeten we nog trainen op onze doeltrappen (inspelen via de keeper) want in deze spelsituatie slikken we nog teveel doelpunten.

(Gert Sips)

Kessel-Lo - VKL

14 september 2013

De eerste echte match van het seizoen was eentje met heel veel doelpunten! Spijtig genoeg, wel alle 14 voor Kessel-Lo. Het is duidelijk dat onze jongens op vlak van positiespel en balbehandeling nog heel wat te leren hebben. Eén geruststelling: ze zijn na een dipje begin 2de helft wel opnieuw beginnen knokken. De inzet was er, nu de rest nog...

VKL-Haasrode

21 september 2013

Deze match was al heel wat leuker dan vorige week in Kessel-Lo. De match was lang gelijkopgaand, maar op het einde vonden die van Haasrode ineens makkelijk onze goal. Wij scoorden echter ook onze eerste doelpunten van het seizoen en dat maakt veel goed. Ook onze u6-jes Karsten en Lowie konden best goed mee, alleen moeten we Lowie nog leren dat je alleen de bal van de tegenstander moet afnemen...

Betekom-VKL

28 september

Spelers: Louis, Sander, Jeff, Lowie, Ruben, Matteo en Jens. Trainer: Lars.

Afspraak op de indrukwekkende terreinen van Betekom. De start van de eerste helft was veelbelovend, binnen de 2 minuten stonden we 0-1 voor door een mooie goal van Louis. Maar dan verloren we bij Linden even de concentratie en walsten de mannen van Betekom over ons heen. Het werd al gauw 4-1. Jens kon nog tegenscoren (4-2) maar dan kenden we opnieuw een dipje waardoor we met 7-2 de rust ingingen. De tweede helft verliep iets minder dramatisch. Betekom had het wat moeilijker om op onze speelhelft te blijven, Linden had wat problemen om mooie kansen af te werken tot goalen. Louis rondde de eindscore af tot 10-3 na een mooie solo-actie van aan onze backlijn tot in de goal van de tegenstanders. Indrukwekkend! De penalties gingen gelijk op met een eindresulaat 2-2.Na een drankje en chipje verlieten we met opgeheven hoofd Betekom. Hier komen we terug en dan spelen we beter, Beterkom!